Hava Durumu

Paris'te kraliyet düğününü sollayan Türk düğünü

Bu düğünü sadece Türkiye değil dünya konuştu! Yağız Sözmen ile Yasemin Sengir, önceki akşam Versailles Sarayı'ndaki düğünle evlendi. Lara Fabian'ın sahne aldığı düğün, 5 milyon euro'yu aşan maliyetiyle de dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Paris'te kraliyet düğününü sollayan Türk düğünü

The Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile işadamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir, önceki akşam Paris'teki tarihi Versailles Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. İkilinin dillere destan düğününe iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri akın etti. Maliyetinin 5 milyon eurodan fazla olduğu konuşulan düğüne aralarında Arzu-Ömer Sabancı, Demet Sabancı- Cengiz Çetindoğan, Özcan-Aylin Tahincioğlu gibi isimlerin olduğu 400 seçkin davetli katıldı..

400 KİŞİLİK SEÇKİN KONUK...

İhtişamın başrol oynadığı düğünde konukların saraya ulaşımı ise faytonlarla sağlandı. Düğünde misafirleri girişte saray muhafızları karşıladı. 17. yüzyılda 14. Louis tarafından yaklaşık 7 hektarlık alan üzerine yaptırılan ve 2 bin 300 odalı olan saraydaki Türk düğününde Belçikalı şarkıcı Lara Fabian sahne aldı.

Adeta şıklık yarışına sahne olan gecede gelin Yasemin Sengir, Elie Saab imzalı görkemli gelinliğiyle göz kamaştırdı. Daha önce Kim Kardashian ile Kanye West'in düğününe de ev sahipliği yapan sarayda İstanbul jet sosyetesi geç saate dek eğlenceli anlar yaşadı. 5 Eylül'de Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda imza atan ve bir sonraki gün Rodin Müzesi'nde yemek veren çift, önceki akşam Versailles Sarayı'nda gerçekleşen düğünle de Paris'te adeta bir peri masalını yaşamış oldu..

KRALİYET DÜĞÜNÜNÜ SOLLADILAR

Sözmen çiftinin görkemli düğünü, 19 Mayıs'taki Prens Harry ile Meghan Markle'ın Kraliyet düğününü bile solladı! Atlı muhafızların hazır bulunduğu saray bahçesinde bando takımı da çaldıkları marşlarla düğüne renk kattı.

Fransız barok mimarisiyle klasik üslubun harmanlandığı sarayın girişindeki muhafızlar, düğüne gelen davetlileri karşıladı.

.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.