Hava Durumu

Osmangazi'den Bursaspor'a loca desteği

Osmangazi Belediyesi, maddî sıkıntı içinde olan ve yeniden Süper Lig'e dönmek için mücadele veren Bursaspor'a destek olmak maksadıyla loca kiraladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2019 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Osmangazi'den Bursaspor'a loca desteği

Yeşil-beyazlı kulübe loca alınarak destek olunması yönündeki teklif Osmangazi Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edilmişti. Meclis kararının ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan arasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndan loca kiralanmasına dâir bir protokol imzalandı.

Hep birlikte şehrin takımına sahip çıkılması gerektiğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, "Şampiyon takımımız Bursaspor'u inşallah en kısa zamanda hak ettiği yerlerde görürüz. Biz güçlü bir Bursaspor için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Çünkü, Bursaspor bu şehrin en güçlü markası. Bu markanın değerini artırmak için bütün Bursa elinden gelenin en iyisini ortaya koymalı. Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da desteklerinden dolayı Başkan Dündar'a teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman destek veriyor. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zor zamanda bize maddeten ve mânenen güç veriyorlar. Zaten önemli olan iyi günde olduğu gibi kötü gününde de takımın arkasında olmak. Tekrar Süper Lig'e çıkarak orada kalıcı olmak istiyoruz. En kısa sürede ait olduğumuz yere çıkarak bize verilen desteği karşılıksız bırakmamak istiyoruz" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.