Hava Durumu

Osmangazi'de dezenfekte çalışmalarında durmak yok

Osmangazi Belediyesi, salgının yayılmasını önlemek maksadıyla kamu ve özel kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Osmangazi'de dezenfekte çalışmalarında durmak yok

Osmangazi Belediyesi, salgının yayılmasını önlemek maksadıyla kamu ve özel kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Osmangazi Belediyesi, korona virüs salgınına karşı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde gece gündüz demeden temizlik ve dezenfekten çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, çalışmalar doğrultusunda meydanlar, cadde ve sokakların yanı sıra kamu kurumu, cami, sağlık merkezi, park, otobüs durakları gibi topluma açık alanları düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri de basınçlı suyla yıkandıktan sonra dezenfektanlarla ilaçlanıyor.


Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, salgına karşı çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm dünyayı olumsuz anlamda etkileyen bu hastalıkla mücadelede herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Ekiplerimiz salgının başından bu yana, sürekli olarak ilçe genelinde denetim ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu salgından korunmanın yolu maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımızdan, alınan tedbir kararlarına hassasiyetle uymalarını rica ediyor, herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" dedi.
(MŞ-Y)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.