Hava Durumu

Ölü doğan bebeğine bunu yaptı! Doktorlar tıbbi atık deyince...

ABD'nin Missouri eyaletinde Sharran Sutherland isimli anne, hayattaki en büyük acılardan birisini yaşadı. Ancak o herkesin aksine çok farklı bir şey yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ölü doğan bebeğine bunu yaptı! Doktorlar tıbbi atık deyince...

Sharran Sutherland isimli anne, 14 haftalıkken bebeğini kaybetti. Sharran, ölen bir fetüs ve dolayısıyla 'tıbbi atık' olduğunu ve atılması gerektiğini belirten doktorlara tepki gösterdi.

Sharran, onun 'tıbbi atık' değil gerçek bir bebek olduğunu belirtti ve yalnızca 26 gram doğan oğlunun fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sharran, bebeğini eline aldığı o anları böyle ifade etti: "Ona baktığımda, onu elime aldığımda büyülendim. Kulakları, dili, dudakları, diş etleri, her şey o kadar mükemmeldi ki inanamadım. Kitaplarda veya başka bir yerde daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyordu. Ölmüş olsa dahi onu son kez tutma şansını yakaladım. Ve bunun için minnettarım"

The Sun'ın haberine göre, Sharran ve eşi bebeklerini buzdolabına koydu ve sade bir cenaze töreni düzenledi. Çift bebeğin cansız bedenini bahçelerindeki bir saksıya gömdü.


Çift bebeğin cansız bedenini bahçelerindeki bir saksıya gömdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.