Hava Durumu

Nihal Olçok Twitter'da gündem oldu: "FETÖ'cülerle ortak paydamız var!"

Nihal Olçok Twitter'de gündem oldu. 15 Temmuz Darbe Girişimi ilgili büyük tepki toplayan sözlere imza atan Olçok, "Korkmuyorum bunu söylemekten. FETÖ'den yargılananlarla ortak paydalarımız var!"

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Nihal Olçok Twitter'da gündem oldu: "FETÖ'cülerle ortak paydamız var!"

Katıldığı bir canlı yayında 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili sarf ettiği sözlerle büyük tepki toplayan Nihal Olçok, Twitter'da gündem oldu. 

Olçok, "Korkmuyorum bunu söylemekten. FETÖ'den yargılananlarla ortak paydalarımız var!" dedi. 

Nihal Olçok büyük tepki toplayan konuşmasında şunları söyledi:

"Ertesi sabah gittiğimde köprünün üzeri yıkanmıştı, tertemizdi. Oysa aynı deliller şu anda FETÖ'den yargılananlar için de lazım. Korkmuyorum bunu söylemekten. FETÖ'den yargılananlarla ortak paydalarımız var! Onların da, bizim de yeterli delilimiz yok."

Olçok Sayadını Kullanması Yasaklanmıştı!


Olçok Ailesi'nin yazılı açıklamasında; şehit Erol Olçok'un Nihal Olçok'la evliliğini 2013 yılında anlaşmalı boşanma ile sonlandırdığı ve boşanmanın 4 Eylül 2013 tarihli mahkeme kararıyla kesinleştiği belirtilerek, "Nihal Hanım, 30 Kasım 2016 tarihine kadar kendi kızlık soyadı olan Süleymanoğlu'nu kullanmıştır. Nihal Hanım, kızlık soyadı olan Süleymanoğlu'nu kullanarak şahsi görüşlerini ifade edebilir. Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım'ın "Olçok" soyadını kullanmasına rıza göstermediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.