Hava Durumu

Netflix'ten şaşırtan karar!

Popüler dizi ve film platformu olan Netflix, bugüne kadar sezon içerisindeki tüm bölümleri tek seferde yayınlaması ile dikkat çekiyordu. Fakat yeni gelen açıklama ile birlikte; bu durumun bazı dizilerde, yarışma programlarında ve reality show'larda ortadan kaldırılacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2019 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2019 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Netflix'ten şaşırtan karar!

Hafta başında Türkiye'den çekileceği iddiaları olan Netflix, 3 Eylül Salı günü yapılan açıklama ile birlikte ülkemizde yayın yapmaya devam edeceğini açıkladı.

Bu gelişmenin ardından Netflix, farklı bir gelişmeyle karşımıza çıktı.

Netflix bazı yayınlarında tüm sezonu tek seferde yayınlamak yerine, bölümleri hafta hafta yayınlamaya başlayacak. Bu yeni plana dahil olan ilk proje ise her hafta bir bölümü yayınlanacak The Great British Baking Show oldu. Bunun yanında yeni rap müzik yarışması olan Rhythm & Flow'da da ilk 4 bölüm 9 Ekim'de, sonraki 3 bölüm 16 Ekim'de ve son 3 bölüm ise 23 Ekim'de yayınlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Netflix yayınladığı bildiride; "Geçmişte olduğu gibi bugün de bazı içeriklerimizi haftalık bölümler halinde yayınlamaya devam ediyoruz. Ancak bu genele yayılan bir durum değil. Birkaç istisna haricinde içeriklerimizin tüm bölümlerini aynı anda yayınlamayı sürdüreceğiz. Böylece üyelerimiz beğendikleri yapımları diledikleri yer ve zamanda izlemeye devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.