Hava Durumu

Mustafa Bozbey'den Nilüfer'e veda selfie'si

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını resmen açıklayan Mustafa Bozbey'in sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları Nilüfer Belediyesi'ne veda olarak algılandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mustafa Bozbey'den Nilüfer'e veda selfie'si

CHP ve İYİ Parti genel merkezlerinin, yerel seçimler için ittifak konusunda uzlaşma sağladığı 21 büyükşehirden biri olan Bursa'da gözler, CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e çevrildi.

"YÖNÜMÜZÜ BÜYÜKŞEHİR'E ÇEVİRDİK"

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye ve Bursa için büyük önem taşıdığını belirtip, "Bu zamana kadar hep 'Gülümseyin Nilüfer'desiniz' dedik. Şimdi sırada 'Gülümseyin Bursa'dasınız' var. CHP ve İYİ Parti ittifakı siyasetin önünü açtı. Yapılan ittifakla Türkiye'ye örnek oluşturacak bir olaya imza atıldı" diye konuşmuştu.

VEDA POZU MU?

Bugünkü CHP PM toplantısı öncesi Bozbey'in Nilüfer Halk Evi öününde çekilen fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu.

Bozbey'in belediye yöneticileri ve çalışanlarıyla birlikte çektiği selfie,CHP'liler tarafından paylaşıldı. Bu fotoğraflar PM öncesi, Bozbey'in Nilüfer'e veda fotoğrafları olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.