Hava Durumu

Murat Özdemir'in olay görüntüleri! 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, gözaltına alındı. Özdemir'İn Jako cinsi papağana uygulandığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Murat Özdemir'in olay görüntüleri! 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'

Adını Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in papağana işkence yaptığı videonun yankıları sürüyor.

Özdemir'İn Jako cinsi papağana uygulandığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi. 

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu 'Yemekteyiz' programına katılan Özdemir yarışmacıları evinde ağırlamıştı. Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun 'papağanınız konuşmuyor hiç' sorusuna Özdemir, 'konuşur, yaklaşayım' cevabını vermişti.

Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de 'beni sevmiyor' ifadelerini kullanmıştı.

MasterChef Murat kimdir? Murat Özdemir'in biyografisi

Katıldığı yarışma programlarıyla tanınan Murat Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla binlerce kişinin tepkisini çekti. Murat Özdemir, garip davranışları nedeniyle MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edilmişti. Peki, Murat Özdemir kimdir?

Murat Özdemir, 1973 yılında aşçılar şehri Bolu'da dünyaya geldi. Aile geleneği olan aşçılık mesleğini sürdüren Murat Özdemir, küçük yaşlarda otel mutfaklarında çalışmaya başladı. 

MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde 4 yıl çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özdemir, bir süre de Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde çalıştı.

Türkiye'ye döndükten sonra bir süre Antalya'da yaşayan Murat Özdemir, işleri kötü gidince İstanbul'a yerleşti.

Murat Özdemir, İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yaptı.

YEMEKTEYİZ'DEN KOVULDU

Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu'nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu.

Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasının kırmızı takımında performans sergiliyordu. Murat Özdemir'in ilk evliliğinden bir kızı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.