Hava Durumu

Muharrem İnce'ye Gürsu'da yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Muharrem İnce ile Gürsu'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2019 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2019 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce'ye Gürsu'da yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Gürsu'da esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Bir fırından cevizli lokum alan İnce, fırıncı ile kısa süre sohbet etti. Gürsu'da Sarı Kahve'de çay içen  Muharrem İnce, burada vatandaşlarla hem sohbet etiler hem de sorularını cevapladı.

Muharrem İnce de vatandaşlara hitap ederek, "Bana gittiğim yerlerde 'Bursa'da sürpriz mi oluyor' diye soruyorlar. Aynen öyle oluyor. Eğer İstanbul'da, Adana'da, Ankara'da, 'Bursa'da bir şeyler oluyor' diye konuşuluyorsa bu iş olmuştur. Gürsu'da yarım saattir yürüyoruz, burasını çok iyi gördüm. Bozbey'e daha önce söylemiştim 'Ben her Yalova'ya uğradığımda Bursa'ya gelirim' demiştim. Haftada bir, 10 günde bir uğrayacağız, gezeceğiz. İnşallah Funda Türkcoş Pekiner ve Mustafa Bozbey belediye başkanı olacaktır. Nilüfer Türkiye'de bir marka, neden Bursa da Türkiye'de bir marka olmasın? Neden Bursa bir Nilüfer olmasın?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.