Hava Durumu

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na bomba teklif!

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. İnce, "Kılıçdaroğlu'na onursal başkanlık teklif ettim. Kendisiyle bir yarış içerisinde olmayacağımı söyledim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na bomba teklif!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce, 24 Haziran seçimleri sonrası dün yemekte bir araya geldi. JW Marriott Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen yemekte, Kılıçdaroğlu ve İnce'ye eşleri de eşlik etti. Samimi bir havada geçtiği öğrenilen görüşme yaklaşık 3 saat sürdü.

ONURSAL BAŞKANLIK TEKLİFİ

Bugün görüşme hakkında konuşan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimi değerlendirdiklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu'na olağanüstü kurultayı toplamasını teklif ettiğini belirten İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu'na onursal başkanlık teklif ettim" dedi.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

"Sohbet ettik, eşlerimizle birlikte yemek yedik, seçimi değerlendirdik; konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan bana bir teklif gelmedi, ama benden ona gitti. Ben şöyle söyledim; 'Gizlim saklım yok benim. Sayın genel başkana, büyük bir devlet adamlığı yaptığını, İYİ Parti'ye 15 vekil göndermeden başlayan ve kurultayda kendisine rakip olmuş birini cumhurbaşkanı adayı yaparak milletin gönlünde taht kurduğunu, bu devlet adamlığını devam ettirmesi gerektiğini, kendisiyle bir yarışın, rekabetin içinde olmak istemediğimi ama milletin de bu cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında duyduğu, gördüğü, yaşadığı bir umut var, bunu kaybetmememiz gerektiğini ve kendisi isterse olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olacağını ve bir abi kardeş ilişkisi içerisinde kendisi grup başkanı olarak parlamentodaki çalışmaları yürüteceğini ve benim de genel başkan olarak Edirne'den Ardahan'a çalışacağımı, partiyi seçime hazırlayacağımı kapsayan böyle bir teklifte bulundum. 'Evet' ya da 'hayır' demedi, ben bu teklifi yaptım. Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse örgüt kendisi çözecektir bu işi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.