Hava Durumu

Muharrem İnce'den adaylık açıklaması!

İzmir'de CHP'li siyasetçi Kemal Anadol'un eşi Seren Anadol'un cenaze törenine katılan Muharrem İnce, " İstanbul dışında bir yere aday olmak istemiyorum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce'den adaylık açıklaması!

CHP'li siyasetçi Kemal Anadol'un eşi Seren Anadol'un İzmir'de düzenlenen cenaze töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında konuşan CHP'nin geçmiş dönemdeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul adayının belirlenmesi için eğilim yoklamasını önererek, "Bu görüşten başka hiçbir yerde ne adayım ne başka bir şeyim" dedi.

"BENİM TEKLİFİM SANDIK"

Tören sonrası gazetecilerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkındaki sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, "Benim söylemim net. Kimse kurtarıcı değildir. Önümüzdeki yerel seçimler, demokrasi mücadelesinin önemli bir ayağını oluşturacak. Bu yerel seçimlerden galip çıkarsak, kaybettiklerimizin bir kısmını geri alabiliriz, ya da geri almaya başlayabiliriz. Onun için bu yerel seçimler, demokrasi mücadelesi açısından, kaybettiklerimizin açısından çok önemli. Benim, teklifim sandık kurulmasıdır. Sandık deyince 'ön seçim' demiyorum. Eğilim yoklaması da olabilir. Başka hiçbir yerde ne adayım ne başka bir şeyim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.