Hava Durumu

Muharrem İnce Bursa'ya geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Bursa Mitingi'nin tarihi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce Bursa'ya geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 1 Haziran tarihinde Bursa'ya gelmesi planlanıyor.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş,  Lodos Haber'e yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 1 Haziran 2018 tarihinde Bursa'ya  gelmesinin planlandığını belirtti.

Akkuş, "Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce, 1 Haziran 2018 tarihinde Bursa'ya gelerek, önce geniş katılımlı bir iftar yemeğinde Parti Örgütü ve seçmenle buluşacak, ardından miting yapacak" dedi.

KILIÇDAROĞLU 26 MAYIS'TA BURSA'DA OLACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 26 Mayıs 2018 tarihinde Bursa'ya gelmesinin planlandığını söyleyen Akkuş, "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu miting yapmayacak, sivil toplum kuruluşları ve seçmenle bir araya gelecek" dedi.

İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa programlarını görüşmek ve netleştirmek üzere bu akşam Ankara'ya gidiyor.

"İLÇE BAŞKANLARI ADAY ÖNERİLERİNİ KAPALI ZARFTA VERDİ"

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Lodos Haber'e yaptığı özel açıklamalarında ayrıca, Aday Listesine ilişkin, "1. Seçim bölgesinde bulunan İlçe Başkanları Milletvekili Aday Listesi'nde olmasını önerdikleri isimleri kapalı zarfla bana teslim etti. Bu talep ve önerileri önce ben inceleyeceğim, ardından, Çarşamba ya da Perşembe günü de bu önerileri görüşmek üzere Ankara'ya gideceğim" dedi.

Akkuş, bu akşamki görüşmede sadece Bursa programlarının görüşüleceğini belirterek, "İlçe Başkanlarımızdan gelen talepler bu akşam gündeme gelmeyecek" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.