Hava Durumu

Muharrem İnce: "2023'te Cumhurbaşkanı adayıyım"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde adayı olan Muharrem İnce, 2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Muharrem İnce: "2023'te Cumhurbaşkanı adayıyım"

Muharrem İnce, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gazeteciler Gürkan Hacır, Deniz Zeyrek, Nagehan Alçı ve Sevilay Yılman'ın sorularını yanıtladı. İnce sorulan bir soruya cevap vererek, 2023'te yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

Muharrem İnce canlı yayında kendisine sorulan "Yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna cevap vererek, "2023'te Cumhurbaşkanı adayıyım. Bu böyle yarım kalacak mı?" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN OLSA ERDOĞAN'I CEZAEVİNDE ZİYARET EDERİM"

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Selahattin Demirtaş'ı ve diğer adayları ziyaret ettiğini de hatırlatan Muharrem İnce konuşmasında, "Yalova milletvekili sayın Şükrü Önder, 70 yaşın üzerinde adamcağız, kalp hastası. Bir tane AK Partili ziyarete gitmedi. Ben İlker Başbuğ'u, Mustafa Balbay'ı da ziyaret ettim" dedi. "Erdoğan'ı ziyaret ettiniz mi? sorusuna ise İnce, "Zor koşullar yoktu. Kebap partisiyle 4 ayı geçirdi. O zaman etkili değildim. Bugün olsa ziyaret ederdim. O günlerde ziyaret edecek konumda değildim" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.