Hava Durumu

Müge Anlı'da ortaya çıkan ifade kan dondurdu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında Hatay'da Nisan 2017 tarihinden beri kayıp olana Nalan Şimşek'i arama çalışmalarında küçük oğlunun verdiği ifade kan dondururken Müge Anlı bakın hangi detayına ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Müge Anlı'da ortaya çıkan ifade kan dondurdu

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 Nisan 2017 tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Nalan Şimşek'i arama çalışmaları devam ediyor. Nalan hanımın oğlunun verdiği ifade tüyler ürpertirken talihsiz kadının eşi Mustafa Şimşek tarafında öldürüldüğü düşünülüyor. Diğer taraftan Müge Anlı ve ekibi ise Nalan hanımın oğlunun verdiği ifade doğrultusunda çok önemli bir detaya ulaştı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kaybolan Nalan Şimşek'i arama çalışmaları devam ediyor. Nalan Şimşek'in kaybolması ile ilgili soruşturmada Mustafa Şimşek ile evliliğinden olan iki çocuğununda ifadeleri alınmıştı.

Pedagog gözetiminde alınan ifadesinde annesinin gömüldüğü yeri detaylı bir şekilde tarif eden çocuğun nereyi işaret ettiği tam olarak tespit edilememişti.

Küçük çocuk verdiği ifadede "Ağaçlar arasında bir karakol vardı duvarları gri ve çatlamıştı" detayını verdi ve bir asgari bölgeden bahsetti. Müge Anlı ve ekibi çocuğun ifadesine göre Belen'e bağlı Çakallı bölgesinde bir asgari alana ulaştı ve o çatlamış duvarlarında hangi karakola ait olduğunu buldu.

Peki küçük çocuğun bahsettiği çatlak duvarlar bölgedeki jandarma karakolun taş duvarları olabilir miydi? Belen'deki bu jandarma duvarlarını gören bölgede ise Nalan Şimşek'in,küçük çocuğunun verdiği ifade doğrultusunda eşi Mustafa Şimşek tarafında defnedildiği tahmin ediliyor.

Ayrıca bu Jandarma karakolu Nalan Şimşek'in oğlunun ifadesinde bahsettiği Belen'deki eve yaklaşık 6 km uzaklıkta. Aile Belen'deki eve giderken Jandarma karakolunun önünde geçmek zorunda. Şimdi ise canlı yayına gelecek ihbarlar doğrultusunda olayın çözülmesi bekleniyor.

Nalan Şimşek'e ne olmuştu

Nalan Hanım'ın eşi Mustafa Şimşek'in herkese "Benim eşim pankreas kanseri oldu, Almanya'ya ablasının yanına tedaviye gitti." demesiyle başladı olaylar zinciri. Mustafa bey bu söylemden 3 ay sonra herkese "Nalan'ı kaybettik. Cenazesi Almanya'dan gelecek Zonguldak'tan defnedilecek." açıklamalarını yaptığı ortaya çıktı.

Bütün bu olaylardan sonra ise komşular dua okuyup taziyeye gitmeye başladı. Bu taziyelerin biri ise Nalan hanımın kız kardeşi Neslihan hanıma ulaşmasıyla olayda dahada derine ulaşıldı. Müge Anlı'nın programa çıkan Neslihan hanım kayıp kardeşi Nalan'ın bulunmasını istedi. En büyük şüpheli ise 3 ay tutuklanarak cezaevinde kalan sonra serbest bırakılan eşi Mustafa Şimşek'ti.

Asıl olayı aydınlatacak bilgi ise Nalan hanımın çocuğun ifadesindeki saklı olduğu anlaşıldı. Nalan hanım küçük oğlu verdiği ifadede "Babam annem ile evde kavga etti, annemin kafasında bir darbe ile vurdu ve annem yere düştü. Daha sonra babam annemi arabanın önüne bizi de arkasında oturturdu yola çıktık. Diğer kardeşim uyuyordu. Bizi ağaçlar arasında bir karakol vardı duvarları gri ve çatlamıştı oraya götürdü ve bir yer kazmaya başladı. Annem hiç kımıldamıyordu konuşmuyordu. Sonra bana uyu dedi ben uyudum. Uyandığımda evdeydik ama annem yoktu" ifadesini vermişti. Şimdi ise o ifadeye göre kayıp Nalan hanımın olayının çözülmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.