Hava Durumu

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı bakın nereli!

Reytinglerde zirveyi kimselere kaptırmayan Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı, başarılı oyuncu Taner Ölmez'in memleketi bakın neresi çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı bakın nereli!

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Ali Vefa karakteriyle gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Taner Ölmez, Türkiye'nin günlerdir en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın yer aldığı, senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp'in uyarladığı Mucize Doktor'da oynayan Taner Ölmez, Taşrada doğan, babası tarafından evlatlıktan reddedilen 20'li yaşlarda otistik savant aynı zamanda cerrahi asistanı oynuyor.

Yıllardır oyunculuk yapmasına rağmen Mucize Doktor'daki performansıyla bir anda şöhretin zirvesine tırmanan Ölmez'in, özel hayatı da hayranlarının en çok merak ettiği konulardan biri.

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli'de dünyaya geldi.

6 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul'a göç eden Taner Ölmez, aslen Tuncelili'dir.

Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol aldı. En dikkat çeken dizi performanslarından bir diğeri Haluk Bilginer'in de bulunduğu İstanbul'un Altınları dizisiydi.

Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez'in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile oldu.

1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynadı.

Geçtiğimiz yıllarda Star Tv 'de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C.dizisinin uyarlaması olan Medcezir'de Mert Serez karakteriyle kendini Türk halkına sevdirmişti.

Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görüldü.

2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırdı.

Bir diğer merak konusu ise aşk hayatıydı. Taner Ölmez'in uzun süredir kalbi dolu. Üstelik kendisi gibi oyuncu. Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyor. Çift ilişkilerini göz önünde yaşamayı çok sevmese de Instagram hesaplarında birkaç özel fotoğrafları var.

Ece Çeşmioğlu kimdir?

1990 yılında doğan Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerini geliştiren Ece Çeşmioğlu, 2006 yılında 'İki Aile' dizisinde Ceren rolünü oynadı. Bu rolü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, daha sonra bir çok dizi ve sinema filminde yer alarak daha çok tanındı. 2017 yılında 'Yüz Yüze' dizisinde oynayan Ece Çeşmioğlu, daha sonra 'Yuvamdaki Düşman' ve 'Söz' dizisinde de rol aldı. Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade İbrahim'in ikiz kardeşi Atike Sultan'ı canlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.