Hava Durumu

Mrbeast, Pewdiepie için Youtube rekorundan vazgeçti

Jimmy 'MrBeast' Donaldson isimli YouTuber, PewDiePie'ın T-Series ile olan 'davasına' destekte bulunmak için kendi videosunu feda etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mrbeast, Pewdiepie için Youtube rekorundan vazgeçti

21 yaşındaki Amerikalı YouTuber MrBeast, şu an da YouTube'da en çok beğenilen video rekoruna sahip. Tabii ki müzik videoları dışında bir video olarak göz önüne alındığı zaman MrBeast'in videosunun 'en çok beğenilen video' olduğunu belirtmekte de fayda var.

Ocak ayının ortalarında PewDiePie'ın YouTube Rewind 2018'i yeniden yaptığı video, platformdaki en çok beğenilen video olma rekorunu kırmıştı. Ancak MrBeast, 'Make This Video The Most Liked Video on YouTube' (Bu Videoyu YouTube'da En Çok Beğenilen Video Yapın) isimli bir video yayınlayarak bu rekoru geçmeyi başarmıştı.

"Videomdaki beğenilerinizi tersine çevirin ve PewDiePie'da tekrar en çok beğenilen video unvanına sahip olsun. VİDEODA ÖZELLİKLE 2. EN ÇOK BEĞENİLEN OLMAK İSTEDİĞİMİ BELİRTMİŞTİM."

Bu, MrBeast'in PewDiePie için ilk yaptığı fedakârlık değil. Şubat ayında gerçekleşen Super Bowl sırasında, yani PewDiePie'ın T-Series ile olan savaşının doruk safhalarında, MrBeast ve arkadaşları 'Sub2PewDiePie' (PewDiePie'a abone olun) tişörtleriyle belirmişti. Ekim ayında da MrBeast, yaşadığı şehirdeki bütün reklam panolarını satın alarak PewDiePie'ın suratını koymuştu. Bütün bunlara rağmen istenilen başarı maalesef elde edilemedi.

İsveçli YouTuber T-Series'in yaklaşık 3 milyon takipçi gerisinde. Yine de PewDiePie, 96 milyon takipçisiyle 'en çok takipçiye sahip bireysel içerik üreticisi' unvanını elinde bulundurmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.