Hava Durumu

Minik Aslanlar sahalarda

Bursa'da kurulan Nilüfer Galatasaray Spor Okulu 2019 yılı hazırlıkları kapsamında idari sorumlu Hakan Subaşı'nın koordinasyonluğunda toplandı. Futbol ,Voleybol ve Basketbol branşlarında yetiştirdiği sporcular ve elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren okul hedef büyüttü.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Minik Aslanlar sahalarda

Yoğun bir ilginin olduğu okulda yetişen minik aslanlar geleceğin yıldızları olabilmek için Galatasaray altyapı seçmelerine katılmaya hazırlanıyor.

Bursa Nilüfer Galatasaray Spor Okulu Sorumlusu Hakan Subaşı, çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, "Birçok öğrencimiz Galatasaray'ın altyapısına seçilerek Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atmakta." dedi.

Subaşı, öğrencilerinin kişisel gelişimine de büyük önem verdiklerini belirterek, "Aynı zamanda yapmış olduğumuz çeşitli etkinliklerle, öğrencilerin sadece Spor değil, sosyal hayata ve özgüvenlerini ortaya koyan sağlam karakterli bir kişilik yapısının kazanılmasına katkı sağlamaktayız. Asıl amacımız dürüst ve ahlaklı, ülkesini seven, üretime katkı sağlayan insan eğitimi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.