Hava Durumu

Milli Eğitim eski Bakanı Ziya Selçuk'un yeni imajı görenleri şaşırttı!

Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sakal uzatan Ziya Selçuk'un imajı takipçilerini epey şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2021 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2021 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Milli Eğitim eski Bakanı Ziya Selçuk'un yeni imajı görenleri şaşırttı!

Milli Eğitim eski Bakanı Ziya Selçuk yeni imajı görenleri şaşırttı!

Geçtiğimiz ay görevinden ayrılan eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sakal uzatan Ziya Selçuk'un imajı görenleri şaşırtıyor.

Sakal ve bıyık bırakan Ziya Selçuk'un yeni haline kısa sürede beğeni yağarken, bazı öğrenciler şaşkınlıklarını dile getirdi.

Fotoğrafın altına not düşen Ziya Selçuk, "Yoğun bir temponun içinden çıkınca insanlar 'Hoca, şimdi uzun uzun dinlenirsin herhalde' dediler. Aksine, daha çok çalışacağım dedim, ki şimdi tam da bu noktadayım. Derdim yine eğitim, derdim yine çocuklar, yine öğretmenler, yine aileler; çabam aynı çaba, kalem aynı kalem, tek fark kravat ve takım elbiseyle aramızın açılmış olması. Yoksa herkes bilir, öğretmen hep öğretmendir, okuldan çıkıp eve de gitse, emekli de olsa yine öğretmendir, nereye giderse gitsin öğrenmeye, paylaşmaya devam eder" yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.