Hava Durumu

Meteoroloji uyardı! Türkiye'ye geliyor

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, toz bulutu uyarısı yaptı. Bursa'da bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde pus etkili oldu. Sıcaklıksa en yüksek 24 derece dolaylarında ölçülüyor. Meteoroloji yetkilileri uyardı: Yarından itibaren yer yer gök gürültülü sağanak yağış Bursa'yı etkisi altına alacak! 

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meteoroloji uyardı! Türkiye'ye geliyor

Suriye'den gelen çöl fırtınasının neden olduğu toz bulutunun yarın (bugün) Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi. Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde yarın (bugün) saat 18.00'a kadar toz taşınımı beklendiğinden, hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 

BURSA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 24 derece dolaylarında seyrederken hava parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde pus etkisini gösterdi. 

Meteoroloji yetkililerinden Bursa için uyarı geldi: Yarından itibaren Bursa'yı gök gürültülü sağanak yağış etkisi altına almaya başlayacak. Yağışların yer yer etkili olması beklenmekte.

Yağışlı hava dalgasının önümüzdeki pazara kadar görüleceği ifade edildi. 

Yarın 26 derece ölçülecek sıcaklık cuma ve cumartesi 22 derece dolaylarında seyredecek. Önümüzdeki beş gün boyunca sıcaklığın 22 derecenin altına inmeyeceği kaydedildi. 

Bursa için tahmini hava durumu 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.