Hava Durumu

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Mayıs hava durumu raporu yayınlandı. Buna göre bugün yurdun doğu kesimleri hariç sağanak ve gök gürültülü yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan doğuda ise şiddetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Bursa'da ise önümüzdeki haftada yağışlar devam edecek...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına

29 Mayıs hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Erzincan, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah saatlerinde Çankırı, Karabük, Kastamonu, Bartın ile Ankara il merkezi ve kuzey ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklılarının ise batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; sabah saatlerinde Çankırı, Karabük, Kastamonu, Bartın ile Ankara il merkezi ve kuzey ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.