Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa dahil 30 kente uyarı!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre ülkenin iç ve kuzeydoğu kesimleri ile Marmara'da sıcaklıkların 1 ila 4 derece azalması bekleniyor. Yurt genelinde Bursa'nın da aralarında bulunduğu 30 kentte ise yağışlı hava etkisini gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2019 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2019 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meteoroloji'den Bursa dahil 30 kente uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Şırnak ve Hakkari hariç) ile Kırklareli'nin kuzeyi, İstanbul, Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir'in kuzeyi, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Sinop, Zonguldak, Tokat ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

30 KENTTE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yağışların; Kayseri, Sivas, Ordu ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Trabzon'un doğusu ile Rize ve Hopa çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Yağış ve sıcaklık haritasında 30 kentte yağmur bekleniyor.

SICAKLIKLAR 1-4 DERECE DÜŞÜYOR

Ülkemizin iç ve kuzeydoğu kesimleri ile Marmara'da sıcaklıkların 1 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in Toroslar kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

Yapılan son tahminlere yurt genelinde ise sıcaklıkların şöyle olması bekleniyor:

ANKARA: 26, Parçalı bulutlu.

İSTANBUL: 25, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İZMİR: 30, Parçalı ve az bulutlu.

BURSA'DA SAAT SAAT VE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

BURSA: 26, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.