Hava Durumu

Mesut Bakkal: "Göztepe final maçı"

"Göztepe final maçı" diyen Mesut Bakkal, "Bu galibiyeti abartmamız lazım. Bu bizi şımartmaması gerekiyor. 3 maçtan 9 puan almalıyız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mesut Bakkal: "Göztepe final maçı"

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Antalyaspor galibiyeti sonrası şunları söyledi:

"Altımızda sehpa vardı, şimdi ipi çıkardık. Suçsuzluğumuzu kanıtlamamız lazım son 2 maçta. Baştan sona iyi oynadık bu maçta. Bu maçı bilerek oynadık. Ben bunları çok yaşadım. Futbolcularımız erteliyorlardı bu kez ertelemedi. Gerekeni yaptılar. Sadece nefes aldık, düşmedik. Göztepe ile final maçına çıkacağız. Önemli bir camiada çalışıyorum. Bu galibiyeti de abartmaya gerek yok. Artık bunu da yapsınlar diyorum. Sakho yoktu, Umut inanılmaz oynadı. Yusuf cezalıydı, Tunay yoktu. Rotasyonda da bazen fayda görüyorsunuz.

Oyun disiplinimiz ve Antalyaspor'un oyun kurmasını engellememiz güzeldi. Pazar günü sadece izin yapacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim hakkımız yok. Zafer sarhoşluğuna gerek yok. Göztepe'yi yenemediğimiz zaman hiçbir anlamı yok. Abartmaya gerek yok.

Yusuf Erdoğan'ın dönecek olması iyi olacak. Onur'un hiçbir şeyi yok. Uzun zamandır oynamıyordu. Görevini yaptı. Umut Meraş da zorlamak istemedi. Haftaya tam kadro hazırlanacağız. Bu bizi şımartmaması gerekiyor. 3 maçtan 9 puan almalıyız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.