Hava Durumu

Meral Akşener yeniden İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı'na tek genel başkan adayı olarak giren Meral Akşener, kullanılan 1289 oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlık koltuğuna oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meral Akşener yeniden İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı'nda tek aday olan Meral Akşener, 1289 oyun tamamını alarak alarak yeniden genel başkan seçildi.

Kurultayda yaptığı konuşmada, "Aziz milletim, bu partiyi biz kurmadık. Bu partiyi siz kurdunuz, İYİ Parti sizindir. İYİ Parti ezilenlerin, horlananların partisidir. İYİ Parti özgürlük diyenlerin, huzur diyenlerin, mutluluk diyenlerin partisidir. İYİ Parti milletin kendisidir" diyen Meral Akşener, iktidar partisine şu sözlerle yüklendi:

 "Türkiye'yi 2. Dünya Savaşı'ndan koruyan, Kore'de Türk'ün kudretini dünyaya gösteren, Akdeniz'in ortasında, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kurduran, Kardak'a bayrağımızı diktiren, terörist başını Suriye'den çıkartıp, kapı kapı gezdiren, Türk dış politikası terk edildi. Burası atamızdan bize miras kalan Türk devleti. Bu gerçeği her birinize bir bir öğreteceğiz. Ya öğreneceksiniz ya da ilk koyulan sandıkta gideceksiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.