Hava Durumu

MasterChef'teki tavuk şov taklit çıktı!

Geçtiğimiz günlerde gözü kapalı şekilde tavuk parçalayan MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı şov taklit çıktı. Yalçınkaya'nın yaptığı şovun Amerika'da yayınlanan MasterChef programında 2 ay önce yapıldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2019 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
MasterChef'teki tavuk şov taklit çıktı!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının pazartesi günü yayınlanan bölümünde şeflerden Mehmet Yalçınkaya, gözü kapalı şekilde bütün tavuğu parçalara ayırdı. Yarışmacıların ağzı açık şekilde izlediği şovun taklit olduğu ortaya çıktı.

GÖZÜ KAPALI ŞOV YAPMIŞTI

Dünyanın en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef, geçtiğimiz sene TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın yaptığı yarışmada geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara bütün çiğ bir tavuk veren Yalçınkaya, tavuğu gözü kapalı parçalayabileceğini söyleyerek Somer Sivrioğlu'na gözlerini kapattırdı. "Gözümü kapat, bıçağımı ver" diyen şef, tavuğu; kanat, but ve göğüs olmak üzere parçalara ayırdı.


Şef Gordon Ramsey

HEPSİ TAKLİT ÇIKTI

Yarışmacıların büyük bir hayranlık ve şaşkınlıkla izlediği şov ise taklit çıktı. Meğer Yalçınkaya'nın şov olarak yaptığı şey Amerika'da yayınlanan MasterChef'te ünlü şef Gordon Ramsey tarafından Haziran ayında yapılmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.