Hava Durumu

Lale Karabıyık: "Kılıçdaroğlu kesinlikle başarısız değildir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, 24 Haziran Seçimi sonucu ile ilgili Lodos Haber'e yaptığı değerlendirmede, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerin gerçeklik değeri taşımadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Lale Karabıyık: "Kılıçdaroğlu kesinlikle başarısız değildir"

İddiaların aksine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarısız olmadığını söyleyen Lale Karabıyık, "Sayın Genel Başkanımız kesinlikle başarısız değildir. Bir başarısızlıktan bahsedilecekse, arzu edilen başarı yakalanamadıysa bu, üyesinden, örgütüne ve Genel Merkezi'ne kadar tüm CHP'nin payına düşmelidir" dedi.

Seçim sonucunda Bursa'dan daha fazla oy beklediklerini belirten ve "tabii ki istediğimiz sonuç bu değildi" diyen Lale Karabıyık şöyle konuştu:

"Temel sorun Türkiye'nin şifrelerini doğru çözümleyerek bununla ilgili yeni yöntemler geliştirmek. Genel Başkanımız 450 kilometre yürümüş bunun ardından da muhteşem bir Adalet Kurultayı yapmıştır. Ardından ittifak arayışına girmiştir ve unutulmasın ki, o ittifakın sağlanabilmesi de kolay bir iş değildir. Genel Başkanımız bunun ardından Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı Adayı olarak göstermiş ve önüne geçmemek için bir tane dahi miting yapmamıştır. Sonuçta Sayın Muharrem İnce de çok güzel bir seçim süreci geçirmiştir. Bu noktada, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun başarısız olduğu iddialarına kesinlikle katılmıyorum. Ona bakılırsa, AK Parti de seçimden başarısızlıkla çıkmıştır. Bu seçimin en başarılı partisi MHP'dir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.