Hava Durumu

Kylie Jenner ablasına özendi! Korseli poz ile...

Kylie Jenner da ablası Kim Kardashian gibi sosyal medyada korseli pozunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kylie Jenner ablasına özendi! Korseli poz ile...

Geçen hafta korse ile çektiği bir videosunu sosyal medyada paylaşan Kim Kardashian'a bir de rakip geldi. Hem de kendi ailesinden.

Kardashian- Jenner ailesinin en küçük kız kardeşi Kylie Jenner, pembe ve dantelli bir korseyle çekilen pozunu sosyal medya sayfasından paylaştı.

 Jenner'ın bu pozu kendi kozmetik koleksiyonunun tanıtımını yaptığı bir çekimin kamera arkasından. Kylie Jenner'ın ablası Kim Kardashian da geçen hafta belini çok ince gösteren bir korseyi denerken çekilen videosunu sosyal medyada paylaşmıştı.      

39 yaşındaki Kardashian, dar elbiselerinin içine sığmasının sırrını açık eden bir video paylaştı Instagram sayfasında.

Videoyu telefonunda bulduğunu belirten Kim Kardashian, görüntülerin geçen yıl Londra'da çekildiğini ekledi. Kardashian görüntülerde bir aynanın karşısında korsenin nasıl göründüğünü çeşitli açılardan inceliyor.

 Bir süredir Kahye West ile evliliğinde sorunlar yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Kardashian, buna benzer bir korseyi geçen yılki MET Gala gecesinde giydiğini de belirtti. Kim Kardashian, takipçileri için yeni görüntüler hazırladığını da paylaşımına ekledi.

Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen MET Gala gecesi, gösteri dünyasının ünlülerinin şıklık ve ilginçlik yarışına girdiği bir etkinlik.

MET Gala gecesi geçtiğimiz hafta New York'ta yapıldı. Galadan geriye hafızalara kazınan renkli görüntüler ve New York Metropolitan Sanat Müzesi için toplanan 3 milyon dolara yakın gelir kaldı. O gecenin en çok konuşulan konuklarından biri de Kim Kardashian oldu.

Gecenin en çok konuşulan kıyafetlerinden birini Kim Kardashian giydi. Daracık elbisesi içinde çok şık görünen Kardashian'ın görüntüsü de uzun süre konuşuldu. Hatta Kardashian'ın belinin olağan halinden daha ince görünmesi de "estetik operasyon mu geçirdi?" sorusunun ortalıkta dolaşmasına neden oldu. Oysa işin gerçeği farklıymış.

Kim Kardashian, o gece giydiği Thierry Mugler imzalı kıyafetin iç yüzünü ve görüntüsünün sırrını Instagram sayfasında açıkladı. Kardashian, elbisenin kusursuz görünmesi için, vücudunun üst kısmını kaplayan bir korse giydiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.