Hava Durumu

Konsolosluk çalışanlarından çok çarpıcı İfadeler!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin başlatılan soruşturmada Türk ve yabancı olmak üzere 45 konsolosluk çalışanı, tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Çalışanlar, ifadelerinde Kaşıkçı'nın konsolosluğa gelmesinden bir gün önce kendilerine 2 gün izin verildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Konsolosluk çalışanlarından çok çarpıcı İfadeler!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Türk ve yabancı olmak üzere 45 konsolosluk çalışanı, tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

20 çalışan savcılığa ifade verdi. Diğer tanıkların ifadesinin pazartesi günü alınacağı öğrenildi.

Çalışanların ifadelerinde Kaşıkçı'nın konsolosluğa gelmesinden bir gün önce kendilerine 2 gün izin verildiğini söyledikleri belirtildi.

45 KONSOLOSLUK ÇALIŞANI, SAVCILIKTA İFADEYE ÇAĞRILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tanık sıfatıyla Türk ve yabancı olmak üzere 45 konsolosluk çalışanını ifadeye çağrıldı. 20 çalışanın ifadesi alınırken diğer tanıkların da pazartesi günü ifadeye geleceği öğrenildi.

Tanık sıfatıyla ifadeleri alınan ve aralarında makam şoförü, teknik ve santral görevlisi ile muhasebe sorumlusunun bulunduğu konsolosluk çalışanlarının savcılığa önemli bilgiler verdikleri öğrenildi.

KAŞIKÇI GELMEDEN BİR GÜN ÖNCE ÇALIŞANLARA İZİN VERİLDİ

Çalışanların Kaşıkçı'nın Konsolosluğa gelmesinden bir gün önce kendilerine konsolosluk tarafından 2 gün boyunca izin verildiğini söyledikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.