Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçimleri sonrası ilk değerlendirmesini yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile halka seslenen Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

Tüm dünya Türkiye ile gurur duyuyor. İnanın bütün samimiyetimle sesimizi duyurduk. Demokrasiye inanan bütün dünya Türkiye ile son seçimler dolayısıyla Türkiye'yle gurur duyuyor. Demokrasiye inanan insanlar, demokrasiyi sonuna kadar savunanlar sizlerle herkes ama herkes gurur duyuyor.

Şunu söylüyordum ben bu milletin ferasetine güveniyorum diye. Halkımıza, halkımızın iradesine güveniyoruz. Kapalı kapılar ardında demokrasiye darbeler yapıldı. Bu darbeyi de İstanbullular giderecek diye güveniyordum. Allah'ın izniyle 800 bin fark ile biz bunu çözdük.

Her şey ne ile başladı biliyor musunuz? Her şey adalet yürüyüşü ile başladı. Hak, hukuk ve adalet dedik. Bütün dünyaya sesimizi duyurduk. Getirmek istemediler engellemek istediler. Bütün engelleri hep birlikte aştık. En son İstanbul seçimlerinde aştık. Bizler emin olun hep birlikte bir demokrasi destanı yazdık. Her türlü baskıya kullandıkları devletin bütün imkanlarına rağmen, bütün bürokratlarına rağmen bu ülkenin insanı baskıdan yana değil demokrasiden yana tercihini koydu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.