Hava Durumu

Kibariye hakkında şoke eden iddia

Şarkıcı Kibariye, önceki gün Almanya Dortmund'daki konserini organizatörüyle sorunlar yaşadığı için iptal ettiğini açıklamıştı. Kibariye'nin organizatörü, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına özel açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kibariye hakkında şoke eden iddia

Kibariye önceki gün Almanya Dortmund'daki konseri için yola çıktı. Uçakta epey keyifli olan Kibariye, instagram hesabından hayranlarına seslenerek Dortmund'a geldiğini belirtmişti.  Kibariye, daha sonra sosyal medya hesabından organizatörüyle sorun yaşadığını belirterek konserini iptal ettiğini açıkladı. Hayranları ise  Kibari'yenin paylaşımının altına mağdur olduklarını yazarak şarkıcıya tepkilerini dile getirdiler.

Kibariye'nin organizatörü, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına özel açıklamalarda bulundu. Organizatör,  "Kibariye ve eşi uçaktan indiler. İner inmez 'Bizi Türk marketine götür. 200 Euro ver' dediler. Neyse verdim, sonra sekiz kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Ardından konser alanına gittik. Ali Küçükbalçık konser yerinde kapının önüne adamını dikti ve bilet paralarını topladı. Sonra geldi bana 'Çok az kişi var, Kibariye konsere çıkmayacak' dedi. Ben de Kibariye'ye 'Senin adın önemli böyle bir şey yapma' dedim ama o beni değil eşini dinlemeyi tercih etti. Bilet paralarını alıp kaçtılar. Sonra dönüş uçak biletlerini iptal etmişler" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.