Hava Durumu

Kerem Bursin'den 'sansür' eleştirisi! 'Neden kadına şiddeti...'

Oyuncu Kerem Bursin, dizilerdeki sansür uygulamasını "Sigara ve alkol gösteremiyoruz çünkü insanlar etkileniyor. O zaman neden kadına şiddeti görüyoruz? Neden bir dizinin konusu tecavüz olur?" sözleriyle eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kerem Bursin'den 'sansür' eleştirisi! 'Neden kadına şiddeti...'

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, Türk dizilerindeki sansür uygulamasını eleştirdi. Kerem Bursin, yaptığı açıklamada, "Neden başrollerdeki adamlar kadınları bağırıp çağırıp vurup tecavüz edip bir kahraman oluyorlar? Niye bunları gösteriyoruz? Bu yanlış. Bu yüzde yüz yanlış" ifadelerini kullandı.

"NEDEN DİZİLERDE KADINA KARŞI ŞİDDETİ GÖRÜYORUZ"

Dizilerdeki sansür uygulamasını eleştiren oyuncu Kerem Bursin, "Peki neden sigara gösteremiyoruz? Neden alkol gösteremiyoruz? Çünkü insanlar etkileniyor. O yüzden izleyince ve bir sigara görünce bu anlamda teşvik etmeme adına göstermiyoruz. Yoksa ceza geliyor. Mantıklı. Yani madem etkileniyorsa tamam, anlarım. O zaman neden kadına karşı şiddeti görüyoruz? O zaman neden bir dizinin konusu tecavüz oluyor? Neden başrollerdeki adamlar kadınları bağırıp çağırıp vurup tecavüz edip bir kahraman oluyorlar? Niye bunları gösteriyoruz? Madem dizi izleyip de insanlar etkileniyorsa o zaman demek ki bunu izleyip de etkilenip bunları yaparak bunun normal bir şey olduğunu göstermiş oluyoruz. Bu yanlış. Bu yüzde yüz yanlış." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.