Hava Durumu

Karatay, "Zeytinyağı kanseri önlüyor."

Prof. Dr. Canan Karatay, "Zeytinyağı altından çok daha değerlidir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini öldürüyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Karatay, "Zeytinyağı kanseri önlüyor."

Hatay Altınözü Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 3. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nde konuşan Prof. Dr. Karatay, zeytinyağının kanser hücrelerini öldürdüğünü vurguladı.

Festivalde yaptığı konuşmada, zeytin ve zeytin yağının stratejik bir bitki olduğunu dile getiren Karatay, "Sağlıklı meyvedir, altın değerindedir. Zeytinyağı da altın suyudur. Zeytin ve zeytin yağı ömrü uzatıyor. Zeytinyağı altından çok daha değerlidir.  Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini öldürüyor. Zeytin ve yağı kanser, mide ve bağırsak hastalıklarının yanı sıra birçok hastalığın da ilacıdır. Soğuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız" dedi.

Karatay konuşmasında zeytin yağının karacigerdeki yağlamayı da önlediğini vurgulayarak," Zeytinyağı karaciğer yağını giderir. Eklem ağrılarını gideriyor, baş ağrılarını gideriyor, cildi yumuşatıp kadife gibi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.