Hava Durumu

İşte PUBG Lite'ın Türk kullanıcı sayısı

Son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG'nin Lite sürümünün beta sürecinin ülkemizde başlamasının ardından, PUBG Lite'a üye olan kayıtlı kullanıcıların sayısı ortaya çıktı. Buna göre oyunun ülkemizde bulunan kayıtlı kullanıcı sayısı 700 binden fazla.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İşte PUBG Lite'ın Türk kullanıcı sayısı

Son yılların en popüler oyunlarından birtanesi olan PUBG, ilk olarak masaüstü sürümle karşımıza çıkmıştı.

En büyük rakibi Fortnite'ın piyasaya sürülmesi, ardından da mobil sürümünün çıkmasıyla birlikte PUBG de kolları sıvayıp mobil sürümünü duyurmuştu. Mobil sürümün emülatörler yardımıyla oynanmaya başlamasının ardından PUBG yapımcıları, daha düşük işletim sistemlerinde oynanabilen PUBG'nin Lite sürümünü getireceklerini duyurmuşlardı.

Beta sürümlerine ülkemizin de dahil edildiği PUBG Lite, mayıs ayı sonunda indirilmeye ve oynanmaya başlamıştı.

Oyunun beta sürecinin başlamasından henüz kısa bir süre geçmesine rağmen PUBG geliştiricileri, oyunun Lite sürümüyle ilgili bazı istatistikler paylaştılar. Paylaşılan istatistiksel verilerde PUBG Lite'ın Türkiye'de kaç kayıtlı kullanıcısının olduğu da ortaya çıktı. Buna göre PUBG Lite'ın ülkemizdeki kayıtlı kullanıcı sayısı 700 bin'i aştı. Ortaya çıkan bu istatiksel veriyle PUBG Lite, kırılması zor bir rekorun sahibi oldu.

Eğer siz de PUBG Lite deneyimini yaşamak isterseniz, burada bulunan bağlantı aracılığıyla kendinize bir hesap oluşturabilir, oyunu indirerek hayatta kalan son insan olmak için savaşabilirsiniz.

Oyunu indirmeye başlamadan önce hemen aşağıda bulunan sistem gereksinimlerini inceleyebilir, sisteminizin PUBG Lite uyumluluğu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

Minimum İşlemci: Intel Core i3 2.4 Ghz / Tavsiye Edilen İşlemci: Intel Core i5 2.8 Ghz

Minimum RAM: 4 GB / Tavsiye Edilen RAM: 8 GB

Minimum Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 / Tavsiye Edilen Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 ve üzeri

Oyunun sisteminize yüklenmesi için gereken boş alan: 4 GB

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.