Hava Durumu

İşte hafta sonu en yüksek sıcaklık ölçülen iller! Bursa'da...

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre hafta sonu en yüksek sıcaklık Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 35.5 derece ile ölçüldü. Bursa'nın Nilüfer ilçesi ise 34,5 derece sıcaklığı gördü.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İşte hafta sonu en yüksek sıcaklık ölçülen iller! Bursa'da...

Hafta sonu ülke genelinde sıcak havalar etkisini gösterdi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre hafta sonu en yüksek sıcaklık ile en düşük sıcaklıklar da ölçüldü. Buna göre en yüksek sıcaklık Düzce'de ölçüldü.

NİLÜFER'DE 34,5 DERECE

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde hafta sonu hava sıcaklıkları 35.5 dereceyi görerek Türkiye'de en yüksek hava sıcaklığı oldu.

Kaynaşlı'yı Kocaeli Dilovası 34.6 ile izlerken, Bursa'nın Nilüfer ilçesi'nde hava sıcaklığı ise 34.5 olarak ölçüldü.

Dördüncü sırayı Sakarya merkez 34.4 derece ile alırken, Yalova Termal 34.2 derece ile beşinci İstanbul Tuzla 33.3 derece ile altıncı oldu. En düşük hava sıcaklığı ise Kars'ta 17 derece ile ölçüldü.

BURSA 30 DERECE

Türkiye'nin sıcak yöreleri olarak bilinen Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da hava sıcaklıkları 32 dereceyi, Antalya, Aydın, Muğla, İzmir, Balıkesir, Siirt, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'da da sıcaklıklar 30 derece olarak ölçüldü. Ankara, Sivas, Kayseri, Konya, Erzurum, Van ve Afyonkarahisarda da hava sıcaklıkları 22 ila 24 deresi arasında ölçüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.