Hava Durumu

İşte Apple'ın yeni iPhone'ları

Apple, California'da yaptığı lansmanda yeni iPhone'lar ve diğer ürünlerinin tanıtımını yapıyor. Apple Watch Series 4 ilk tanıtılan ürün oldu. Apple'ın CEO'su Tim Cook yeni iPhone'lar hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İşte Apple'ın yeni iPhone'ları

Apple, Apple, California'da yaptığı lansmanda yeni iPhone'lar ve diğer ürünlerinin tanıtımını yapıyor. Yapılan lansman gecesini canlı olarak aktarıyoruz. Apple Watch Series 4 ilk tanıtılan ürün oldu. Apple'ın CEO'su Tim Cook yeni iPhone'lar hakkında açıklamalarda bulunuyor.

İŞTE LANSMANDA TANITILAN İLK ÜRÜN: WATCH SERİES 4

40 ve 44 milimetrelik iki farklı boyutta olan Watch Series 4, önceki modellerine kıyasla yüzde 30 daha büyük bir ekrana sahip. WatchOS 5 ile birlikte büyük bir kullanım kolaylığı olacak.

Fotoğraflar, Haritalar ve Takvim gibi güncellenen uygulamalar, yeni saatin geniş ekranıyla birlikte çok rahat bir kullanım sunuyor. Yeni Watch, 64 bit'lik çift çekirdekli S4 işlemcisiyle, önceki modelden iki kat daha hızlı bir kullanım sağlıyor. Apple yeni saatini, ivme ölçer ve jiroskop donanımları geliştirerek oldukça güçlendirildi. Yeni saatin fiyatı 399 ve 499 dolar olarak 21 Eylül'de satışa sunulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.