Hava Durumu

İsmail Tatlıoğlu'ndan kongre süreciyle ilgili açıklama

İYİ Parti Bursa'da ilçe kongreleri bu hafta sonu başlıyor. Kongre süreci öncesi açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, "Tüm adaylara eşit mesafedeyiz ve hiçbir adayı desteklemiyoruz. Asla hiçbir adayın lehinde ve aleyhinde olmayacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2020 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İsmail Tatlıoğlu'ndan kongre süreciyle ilgili açıklama

İYİ Parti Bursa'da ilçe kongreleri 23 Şubat'ta Yıldırım ile başlıyor. Süreç 17 Nisan'daki il kongresiyle sona erecek.

Süreci Olay gazetesi Yazarı Mustafa Özdal'a değerlendiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, özetle şunları söyledi:

'TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ'

"Bursa'da 2 genel başkan yardımcısı olarak görev yapıyoruz. Hem benim, hem de Ahmet Erozan'ın kongrelere yaklaşımım aynı. Partimiz kongrelerden güçlenerek çıkacaktır. Kazanan da kaybeden de bizim adaylarımızdır. Tüm adaylara eşit mesafedeyiz ve hiçbir adayı desteklemiyoruz. Asla hiçbir adayın lehinde ve aleyhinde olmayacağız. Diğer iller gibi Bursa da kongrelerden birlik ve beraberliğini koruyarak çıkacaktır."

'AKŞENER'İN ADAYLARDAN TEK İSTEĞİ VAR'

"Genel Başkanımız Meral Akşener'in yaklaşımı da aynı. Nitekim Akşener parti içi bir toplantıda, 'Bana gelen tüm adaylara hayırlı olsun diyorum. Ne kimseye aday olarak çık diyorum, ne de herhangi bir adayı destekliyorum. İsteyen istediği yere aday olabilir. Tüm adaylar bizim partililimizdir. Ancak adaylardan tek isteğim var. Sonuç ne olursa olsun, tüm adaylar kongre salonundan kol kola çıkacak' dedi."

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.