Hava Durumu

İntizar iddialar hakkında ilk kez konuştu

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile ilişki yaşadığı iddia edilen şarkıcı İntizar, hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İntizar iddialar hakkında ilk kez konuştu

Magazin dünyası bu haberle çalkalanıyor... "Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın ilişki yaşadığı" iddiası gündeme boma gibi düştü.

Hakkında çıkan haberler hakkında neler söyleyeceği merak edilen İntizar sessizliğini bozdu.

"BÜYÜK SUÇ İŞLİYOR"

44 yaşındaki şarkıcının, Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'ya yaptığı açıklamalar şöyle:
"İnsanların bedenleri, ruhları, mahremiyetlerine dil uzatılması ahlaksızlık, namuzsuzluk, edepsizlik ve bel altı vurmaktır. Boşanalı 1.5 yıl oldu ve eşinden kendi isteyerek boşandı. Bir başkasıyla evlendi. Boşanması ve yeni evliliği sürecinde prestiji, güvenilirliği kamuoyu önünde kayboldu. İstediği çevrelere giremedi. Şimdi bu konular üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. O konular son derece bağımsız konulardır. Beni bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışamaz! Üstelik kanunlar önünde büyük suç işliyor. Evin içine kamera koyuyor. Eski eşi Sinem Gedik ona dava açtı.

"YALNIZIM, GARİBANIM"

"Bu süreçte Mustafa'yı sildim, Sinem'e hep destek verdim. Çünkü çok yaralanmıştı ve üzgündü. Bu yüzden intikam almaya çalışıyor. Tek derdi bu. Bir adam evladının annesini böyle bir iddiayla zor duruma düşürür mü? Ben yırtık, çirkef, edepsiz, çığırtkan biri değilim. Hiçbir konuda şov yapmam! Olaylar karşısında haksız da olsam hep susar, başımı öne eğerim. Tanıyanlar bilir; yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.