Hava Durumu

İntihar teşebbüsünde bulunan Caner Toygar'ın son durumu

Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla vedalaştı

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İntihar teşebbüsünde bulunan Caner Toygar'ın son durumu

Evlilik programıyla tanınan Caner Toygar, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla intihar edeceğini duyurdu ve sevenleriyle vedalaştı. Toygar, hastaneye kaldırıldı.
Evlilik programlarıyla tanınan Caner Toygar hastaneye kaldırıldı. Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce bir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum." dedi.

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan Caner yaptığı son paylaşımda "Son sözler güzeldir" dedi. Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir "Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor" dedi.

Caner Toygar öldü mü, sorusu birçok kişi tarafından soruldu! Dün akşam sosyal medya hesabında morali bozuk bir şekilde canlı yayın yapan Toygar, herkesten özür diledi. Yaşadığı hayatta çözüm bulamadığını açıklayan Toygar, "İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir" açıklamasında bulundu.
Hastaneye kaldırılan Toygar'ın şu an sağlık durumu nasıl? Hastaneden yapılan son açıklamalara göre sağlık durumu iyiye gidiyor.

CANER TOYGAR KİMDİR?
1 Ocak 1980'de Adana'da doğan Toygar, Türkiye'ye adını bir izdivaç programı olan Gelinim Olur Musun? ile duyurdu. Bu programda Tülin Koca isimli yarışmacıyla fırtınalı bir ilişki yaşayan ve bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan Toygar, yarışma sonrası çeşitli programlara katıldı. 
BARDAĞA KAFA ATTI
Konuk olarak yer aldığı bir gündüz programına telefonla bağlanan Tülin Koca ile canlı yayında tartışıp kafasında bardak kıran Toygar, bir kez daha gündem oldu. İlerleyen yıllarda müziğe yönelen ve "Naber Fıstık" adında bir albüm çıkaran Toygar, daha sonra oyunculuk da yaptı. Her iki alanda da başarıya ulaşamayan Caner Toygar, geçtiğimiz yıllarda bir izdivaç programında daha ortaya çıktı. Bu programda tanıştığı Berke Kentli isimli bir yarışmacıyla dünya evine girdi.
NELER YAŞADI?
Oyunculuk ve şarkıcılık maceralarından sonra bir köfteci dükkanı açan ancak bu alanda da başarılı olamayan Caner Toygar, son olarak evlendirme konseptli bir arkadaşlık sityesi kurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.