Hava Durumu

İnce: "Talat Atilla 139 CHP milletvekilini töhmet altında bırakmıştır"

"Saray'a giden CHP'li" iddiasının kaynağı olan Gazeteci Talat Atilla'nın CNN TÜRK'teki Tarafsız Bölge Programı'nda, kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu iddia etmesi üzerine Muharrem İnce harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İnce: "Talat Atilla 139 CHP milletvekilini töhmet altında bırakmıştır"

"Saray'a giden CHP'li" iddiasının kaynağı olan Gazeteci Talat Atilla'nın CNN TÜRK'te  Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge Programı'nda, kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu iddia etmesi üzerine Muharrem İnce harekete geçerek, "bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır!" dedi.

Muharrem İnce, Talat Atilla'nın canlı yayında dile getirdiği iddialar üzerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Talat Atilla katıldığı televizyon programında Saraya giden CHP'li haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan'a söylediğini açıklamıştır."

"Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır."

"Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla'nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.