Hava Durumu

İnce: Önümüzdeki hafta TRT'nin önünde miting yapacağım!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce TRT'yi sert sözlerle eleştirdi!

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İnce: Önümüzdeki hafta TRT'nin önünde miting yapacağım!

Devlet televizyonu TRT'nin mitinglerine yer vermemesini eleştiren CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gelecek hafta kanal önünde miting yapacağını söyledi. İnce, Afyonkarahisar'daki mitingte, "Önümüzdeki hafta TRT'nin önünde miting yapacağım, hadlerini bildireceğiz onlara" diye konuştu. 

TRT'yi sert sözlerle eleştiren İnce, "Vereceksin, mecbursun. Ben sana elektrik faturasında bile pay ödüyorum. TRT Erdoğan'ın borazanı olmayacak, olamaz. Hepimizin hakkı var orada! TRT'deki yalaka takımı bu sefer de bana yapmaya çalışacak, yaptırmayacağım. Benim de borazanım olmayacak, milletin televizyonu olacak orası" dedi. 

Seçim çalışmalarına Afyon'da devam eden İnce'nin konuşmasının öne çıkan bölümleri şöyle: 

-Size önce ekonomiyi anlatayım. Erdoğan 2002'de iktidara geldiğinde 50 TL'ye 30 litre benzin alınıyordu. Şimdi küçük bir bidon doluyor.

-Meydanlarda 3 çocuk yapın diyor. Sonra zam yaptı 5 çocuk yapın dedi. Allah'ın izniyle ben cumhurbaşkanı olduğumda, çocuk sayısını belirlemek sizin işiniz. Doğum yöntemi sizin işiniz ama ben cumhurbaşkanı olduğumda çocuk bezindeki yüzde 18 olan KDV inecek. Cumhurbaşkanının görevi çocuk sayını belirlemek değildir. Koca Türkiye Cumhuriyeti çocuğun donundan medet ummaz. Bebeğin bezinden medet ummaz.

-Bebeğe süt içireceğiz KDV'si yüzde 8, bebeğe süt içireceğim ne KDV'si ne vergisi? Olmaz bunu da indireceğiz. Yine bebek maması yüzde 8 KDV alınıyor bunu da indireceğiz.  Meydanlara çıkıp 3 çocuk 5 çocuk yap deyip bol keseden atacak. Yapacak da bu çocuklara nasıl bakacak. Cumhurbaşkanının görevi çocuk sayısını belirlemek değil, bebek bezindeki KDV'yi indirmektir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.