Hava Durumu

İnanılmaz! Uçakta başlayan aşkı saniye saniye görüntüledi... .

ABD, Texas'a giden bir uçakta başlayan aşk hikâyesi sosyal medyayı salladı. Küçük bir yardımla birbirini bulan çift hakkındaki detaylar Twitter'da binlerce yorum aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İnanılmaz! Uçakta başlayan aşkı saniye saniye görüntüledi... .

Texas'taki evine dönen oyuncu Rosey Blair ve sevgilisi Houston Hardaway uçakta beraber oturmak için yer değiştirdiler.

Bunun için Rosey ile bir kadın koltuklarını değiştirdi. Rosey ile sevgilisi arkada beraber otururken önlerinde gerçekleşen olayları Twitter'da paylaştılar.

Rosey ilk olarak ikilinin tanışmalarını paylaştı. Rosey, adı açıklanmayan kadın ile yer değiştirdi ve sonrasında sevgilisine dönüp ilginç bir cümle kurdu: "Umarım yanına oturan kişi hayatının aşkı olur!"

Rosey'in kurduğu cümle gerçek oldu. Kadının yanına oturan adamın ise eski profesyonel futbol oyuncusu Euan Holden olduğu ortaya çıktı.

esadüfen yanyana oturan ikili uzun ve derin bir sohbete başladı. İlk konuşmalarında spordan bahsediyorlardı.

Rosey, paylaşımında "Biz birlikte oturmuyorduk, yanımızdakilerle yer değiştirdik. Ve şimdi flört ediyorlar. İkisi de seksi fitness aşıkları gibi duruyorlar ve konuşuyorlar, konuşuyorlar ve gülümsüyorlar. Daha kalkış bile yapmadık. Umarım aşık olurlar." dedi.

Dileğinin gerçekleşmesini parça parça paylaşmaya devam etti. Yeni tanışan ikilinin de sporu sevdiği ve vejetaryen olduklarını paylaştı. Bu konulardan konuşmaya devam eden ikilinin birbirine dokunmaya başladıklarını ekledi.

Bir başkasında, Euan'ın ellerini çekti ve evlilik yüzüğü olmadığını belirtti. Kollarının nasıl birbirine değdiğini gösteren fotoğrafa kalp çizdi. Üstüne de "bu oluyor" yazdı.

Bu sırada ikili bir bebeğe gülüp el salladı. Rosey, bebeklerin aşkı hissettiğini iddia etti. "Bunu uyduramam. Uçakta havalandırma yok ama bedava internet ve aşk var." yazdı.

Rosey sonrasında kadının banyoya gidip geldiğini ve toplu saçını açtığını ekledi. Gelince, Euan'dan "fitness ipuçları" istedi. Beraber menü paylaşan ikilinin, birlikte peynir tabağı yediğini de ekledi.

Ardından, çift aynı anda banyoya gitti. Rosey, banyoda takılmadıklarını düşündüğünü ekledi. Geri gelen ikili beraber "kendi alanlarını" temizledi.

Sonrasında, ikili gelecek hakkında konuşmaya başladılar. Euan, bu konuşma sırasında bir ilişki yürütemeyecek kadar fitnessa bağımlı olduğunu söylemiş.

Rosey Twitter'da, uçak indikten sonra ikilinin fotoğrafını, yüzlerini kapatarak paylaştı. Bu sırada birbirlerinin telefon numaralarını aldıklarını ekledi.

İkilinin hava alanında beraber ayrıldığını paylaştı Rosey. Eve vardıklarında, ikilinin Instagramdan birbirini takip ettiklerini açıkladı.

Arkadaşları ile bu paylaşımları eğlendiren Rosey çift için sevindiğini söyledi.

O gece Euan Holden, Rosey ile iletişime geçti. Kendi adının açıklanmasını ve kadınınkinin açıklanmamasını istedi. Paylaşımları "komik" bulduğunu ekledi.

Eaun, sosyal medyada oolayın bu kadar büyümesinden sonra Instagram ve Twitter profiline "Newly nickname "Plane Bae"" (yeni lakap uçak sevgilisi) yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.