Hava Durumu

İmamoğlu'ndan kritik görüşme sonrası ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin İstanbul adaylığında öne çıkan isimlerden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşme 1,5 saat sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İmamoğlu'ndan kritik görüşme sonrası ilk açıklama

Yerel seçim yaklaşırken sürpriz bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşme İmamoğlu'nun evinde gerçekleşti. Saat 11.30 gibi başladığı belirtilen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası açıklama yapmadan evden ayrıldı. Görüşmede CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da bulunduğu öğrenildi.

İmamoğlu'ndan ilk açıklama şu şekilde;

Görüşme sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yapmadan ayrılırken, ilk açıklama Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Gazetevatan.com'a konuşan İmamoğlu, "Aile içinde il başkanımızın da bulunduğu güzel bir sohbet oldu" dedi. Resmen adaylık teklifi yapıldı mı? sorumuza İmamoğlu " Bu sohbet içerisinde sürecin olgunlaşmasına dönük de konuştuk" diye konuştu. İmamoğlu, "Ben partimin kurullarının karar verme sürecini kolaylaştırmak için çalışıyorum" ifadelerini kullandı

Kaynak: gazetevatan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.