Hava Durumu

İlişki koçunun dersleri büyük ilgi görüyor

27 yaşındaki Victoria Louise Smith, fiziksel eylemler gerçekleştirdiği partneri Danny ile cinsel ilişkide sorun yaşayan insanlara yardımcı olmak için ilişki koçluğu yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İlişki koçunun dersleri büyük ilgi görüyor

Tantrik ilişki cadısı, yani bir çeşit cinsel yoga cadısı diyebiliriz ona. İşte bunu öğrenmenizi sağlayacak eğitmen: Victoria Louise Smith. 5000 yıllık Hint ruhsal uygulaması olan tantrik cinsel ilişki, sanılanın aksine, saatlerce birliktelik demek değildir. Asıl anlamı, öğrendiklerinizi kullanarak aydınlanmanızı sağlamak, partnerinize saygı duyarak ve onu yücelterek, orgazmlarını uzatmak ve kuvvetlendirmektir.

Klasik ilişkide, çiftler, birbirlerinin vücutlarına taparlar ama tantrik yaklaşım bundan daha fazlasıdır. Teknikten çok zihinsel yaklaşımınız tantrik ilişkide öne çıkar. Victoria, cinsel birliktelikte problem yaşayan insanlara, bu öğretiyi kazandırmayı amaçlıyor. Toplumdaki cinsellik algısının, utangaçlık, sıradanlık ve tabudan kurtulmasına yardım etmek için bu işe başladığını söylüyor ve ilişkilerde dönüşümlere yardım etmek için cinsel birlikteliğin sihrini gerçekleştirebileceğimizin iddiasında bulunuyor.

Birçok geleneksel tantrik öğreti, kültürel tabuları yıkmayı içerir. Çünkü tabuları yıkmak kişileri özgürleştirici etkiye sahiptir.

Victoria ve 26 yaşındaki ortağı Danny, insanlara cinselliklerini keşfetmeleri için, uygulamalı grup dersleri veriyor. 21 ve 80 yaşları arasındaki kadın ve erkekler, diğerleriyle bağlantı kurmayı ve ilişkilerini değiştirmeyi ümit ederek bu derslere katılıyor.

İlişkiden keyif almanın yanı sıra, yaşanan kötü cinsel deneyimlerin bazılarını iyileştirmeye yardımcı olduğunu ve rahatsız edici cinsel duygusal durumları da daha olumlu ve sağlıklı duygulara dönüşebileceğini söylüyor.

Victoria: "İnsanların, cinsellikten özgürlük bulmasına yardım ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.