Hava Durumu

İl Başkanı Bahadır: "Bursa'nın yarısı İYİ Parti'nin"

Osmangazi Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Emin Balkan'ı açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır'dan Bursa kulislerini sallayacak bir açıklama geldi. Bahadır, dün Ankara'da Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret ettiklerini belirterek, "Bursa'daki dik duruşumuz sayesinde ittifak görüşmeleri sonrası Bursa'da seçime 7 yada 8 ilçe belediye başkan adayımızla gireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İl Başkanı Bahadır: "Bursa'nın yarısı İYİ Parti'nin"

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende Prof. Dr. Emin Balkan, İYİ Parti'nin Osmangazi Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. 

Düzenlenen törenin ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır'dan Bursa'da siyaset kulislerini sallayacak açıklamalar geldi.

"YARIŞA YARI YARIYA GİRECEĞİZ"

Bahadır, dün Ankara'ya gidip Genel Merkez'i ziyaret ettiklerini söyleyerek, " İttifak görüşmeleri kapsamında kim nerede kazanacaksa hangi aday kazanacaksa güçlüyse ona göre bir yöntem oluşturduk. Bunu oluştururken büyük zorluk çektik. İttifak görüşmelerini yürüten genel başkan yardımcılarımızla görüştük. Şu ilçe, bu ilçe diye açık açık ifade edemiyorlar. Ama Bursa'daki 240 bin oyun emaneti olarak dik duruşumuzu sergiledik. 17 ilçe, büyükşehir ile 18. Büyükşehir CHP'li Mustafa Bozbey'in, Nilüfer ilçesi CHP'nin... Geriye 15 ilçe kalıyor. Bu 15 ilçeyi ikiye böleceğiz ve 7-8 adayla birlikte 31 Mart yerel seçimlerine gireceğiz. Yaşadığımız zorlukların ardından şimdi bu noktaya geldik." diye konuştu.

"PARTİMİZİN GÜCÜNÜ ARTTIRACAĞIZ"

Bahadır, Bursa'nın İYİ Parti'nin iktidar yolculuğunda büyük önemi olduğunu belirterek, " Partimizin gücünü arttırmak için alacağımız ilçe belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri önemli olacak. Bu anlamda Bursa çok önemli bir şehir" dedi. 

"CHP'DE HADDİNİ AŞAN SÖYLEMLER OLDU AMA..."

İYİ Parti ile CHP arasında yaşanan Osmangazi'de aday kriziyle ilgili de konuşan İl Başkanı Bahadır, " Bursa ve Türkiye gündeminde günlerdir konuşulan Osmangazi ile ilgili CHP teşkilatından haddini aşan, tasvip etmediğimiz söylemlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün CHP İl Başkanlığı ziyaretimizde Hüseyin Akkuş ile bunları konuştuk. Ve bu söylemleri artık bir kenara bırakmamız konusunda anlaştık. Ne olursa olsun biz bulunduğumuz yerlerde CHP teşkilatlarının, seçmenlerinin gönlünü, desteğini almak isityorsak, bizde onlara destek vermek zorundayız." diye konuştu.

"BİZ OSMANGAZİYİ KAZANIRSAK BOZBEY BÜYÜKŞEHİR'İ KAZANACAK"

CHP ile birlikte yola çıktıklarını ve onlarla birlikte yürüdüklerini de vurgulayan Bahadır, "Biz Osmangazi'yi kazandığımız zaman Mustafa Bozbey de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış olacak.. Sizden ricam, bunu tüm teşkilatlarımıza da anlatacağım, biz CHP ile birlikte yola çıktık. Onlarla birlikte yürüyoruz. haddini aşan söylemleri bırakacağız" dedi.

"GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAĞIZ"

Adaylarının kısa bir sürec içerisinde netlik kazanacağını da sözlerine ekleyen Yahya Bahadır, " Bizim ve CHP'nin adayları netleştikten sonra, Ankara'da düzenlenecek biretkinlikte hep beraber sahneye çıkıp gövde gösterisi yapacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.