Hava Durumu

İç çamaşırı bağımlısı oldu! Ayda 15 bin TL...

27 yaşındaki kadın, iş yerinde kıyafet zorunluluğu kendisine fazla katı gelince kendini iç çamaşırlarına verdi ve bir süre sonra bağımlı hale geldi. Ellie, bağımlılığı nedeniyle ayda 15.000 TL'den fazla harcama yaptığı iç çamaşırlarıyla olan paylaşımları sosyal medyada dikkatleri üzerine çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İç çamaşırı bağımlısı oldu! Ayda 15 bin TL...

27 yaşındaki Avustralyalı Ellie Hatfull tam bir iç çamaşırı alma bağımlısı. Hatfull, bu yüzden ayda 2,600 dolardan fazla parayı iç çamaşırına yatırıyor.

Ellie Hatfull sahip olduğu 150'den fazla iç çamaşır takımlarını giydiğinde kendini çok daha iyi hissettiğini belirtiyor.

Kendisinin tam bir ''iç çamaşırı bağımlısı'' olduğunu kabul eden Hatfull, Instagram üzerinden lazeandhaze kullanıcı adıyla iç çamaşırlarıyla yaptığı paylaşımlara devam ediyor. Ayrıca bu tutkusunun çok küçük yaşlarda var olduğunu açıklıyor.

Avustralya, Sidney'de yaşayan Ellie, bazen bu sıra dışı tutkusunun iş yerinde başını derde soktuğunu da belirtiyor.

Ellie Hatfull her ne kadar küçük yaşlarda bu tutkuya sahip olsa da aldığı lüks ve havalı iç çamaşırlarına binlerce lira harcamaya 3 yıl önce başladı.

Ellie küçük yaşlarda modaya bağımlı olduğunu fakat işi gereği tarzını dışarıya aktaramadığını belirtti. Bu sebepten ötürü iç çamaşırlarıyla kişisel tarzını yansıtmaya başladığını söyleyen Ellie: ''Kimse görmeyecek ama bildiğim ve sevdiğim bir şeyi giymek beni iyi hissettirecektir.'' diyor.

Ellie ayrıca online olarak iç çamaşırı tavsiyeleri veriyor.

Ellie, bu tutkusunu kendi Instagram hesabında "Lace and Haze" adı altında takipçileri ile paylaşıyor ve şu anda 41,000'den fazla takipçisi var.

"Yeni insanlarla tanışmak ve bu sevgiyi paylaşmak istiyordum, özellikle benimle aynı fikirde olan insanlarla. Bu yüzden bir gün, bir sayfa kurmaya karar verdim ve bu aldığım en iyi karardı." diyen Ellie, İç çamaşırlarıyla İnstagram üzerinden birçok paylaşım yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.