Hava Durumu

HDP'li isim Bahçeli'yi örnek gösterip...

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, Abdullah Öcalan'ın avukatıyla görüştürülmesi konusunda CHP ve İYİ Parti'ye çağrı yaparak "Sayın Bahçeli bile avukat görüşünün yapılabilmesi konusundaki fikrini beyan etti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
HDP'li isim Bahçeli'yi örnek gösterip...

Teröristbaşı Abdullah Öcalan, avukatlarıyla 8 yıl sonra görüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP ve İYİ Parti'yi eleştirdi. Oluç, "MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli bile avukat görüşünün yapılabilmesi konusundaki fikrini beyan etti" diye konuştu.

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Abdullah Öcalan'ın avukatıyla görüşmesine değindi. Oluç, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

CHP VE İYİ PARTİ'YE: NEYE İTİRAZ EDECEKSİNİZ?

"Bir an evvel her hükümlünün sahip olduğu hakları, İmralı'da bulunan hükümlüler için de kullanılabilir hale getirin. CHP ve İYİ Parti'ye sormak istiyoruz; Öcalan avukatlarıyla ve ailesiyle görüşebilmeli, hukuk uygulanmalı cümlesini kurmak sizin açınızdan bu kadar zor mu? MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli bile avukat görüşünün yapılabilmesi konusundaki fikrini beyan etti. Siz muhalefet partisisiniz, iktidarın keyfi ve hukuk dışı uygulamalarına itiraz etmeyecekseniz, neye itiraz edeceksiniz?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.