Hava Durumu

Hande Erçel'in annesi sonsuzluğa uğurlandı

Oyuncu Hande Erçel, yaklaşık 8 aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i (48) son yolculuğuna uğurladı. Erçel'i acılı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç da yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hande Erçel'in annesi sonsuzluğa uğurlandı

Donör olmak isterken annesini kaybetmenin acısını yaşayan Hande Erçel'i, Zincirlikuyu Camii'ndeki törende babası Kaya ile ablası Gamze Erçel teselli etti.

Kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri takan Hande Erçel, babası, ablası ve babaannesiyle cenazeavlusunda yakınlarının taziyelerini kabul etti.

Annesinin tabutu başında babaannesinden destek alarak metanetli durmaya çalışan Erçel'i acılı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç da yalnız bırakmadı. Erçel'in annesinin Ulus'taki evine de giden Dalkılıç'ın, birlikte görüntü vermemek için eski sevgilisiyle cami avlusunda yanyana gelmemeleri dikkat çekti. Tabut başındaki Erçel'in yanına gitmemesi dikkat çeken şarkıcı Dalkılıç'ın, Aylin Erçel için cami önünde lokma dağıttırdığı öğrenildi.

Genç oyuncuya acılı gününde bir dönem birlikte aynı dizilerde oynadığı Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Tolgahan Sayışman'la birlikte Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Burak Deniz, Serkan Çayoğlu gibi ünlü simalar destek verdi.

Aylin Erçel, ikindi namazı kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.