Hava Durumu

Hande Ataizi'den 'tuvalet penceresi' sahnesine tepki

Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Maçka'daki bir spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, 21 yıl önce Bodrum'da tuvalet penceresine sıkıştığı anlara, yıllar sonra bir televizyon dizisindeki sahneyle atıfta bulunulmasına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hande Ataizi'den 'tuvalet penceresi' sahnesine tepki

Bu kez spora gitmediğini onun yerine masaj yaptırdığını söyleyen Hande Ataizi "Masajdan çıktım az önce. Daha tenha olduğu için ben zaten spora erken geliyorum salon bomboş oluyor" dedi.

Ünlü oyuncu, 21 yıl önce Bodrum'da tuvalet penceresine sıkıştığı anlara, yıllar sonra bir TV dizisindeki sahneyle atıfta bulunulmasına tepki gösterdi.

 Ataizi, üzerinden yıllar geçmiş olan bir durumun tekrar gündeme gelmesinin gereksiz olduğunu belirterek, "Hiç izlemedim ama tanıtımını gördüm, arkadaşlarım göndermiş. Ne kızacağım, gereksiz yani artık bin yıl öncesinin şeyi saçma sapan şeyler" dedi.

Hande Ataizi, 1999 yılında Bodrum'da bulunduğu mekanın önünde gazetecileri fark edince mekanın tuvalet penceresinden çıkmaya çalışmıştı.

Burnundan estetik operasyon geçiren Ataizi, burnu bandajlı halde fotoğraflarının çekilmesini istemediği için böyle bir yöntem izlemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.