Hava Durumu

Hamile sevgiliye öldüresiye dayak! Bebeğe de acımadı...

ABD'nin New Jersey eyaletinde bir kadın, erkek arkadaşından şiddet gördü. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen olayda aldığı darbelerle beyin kanaması geçiren talihsiz kadının bebeğini de düşürdüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hamile sevgiliye öldüresiye dayak! Bebeğe de acımadı...

Amerikanın New Jersey eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Lizalee Zayas isimli hamile kadın Facebook'dan tanıştığı erkek arkadaşından gördüğü şiddet sonucu beyi kanaması geçirdi ve bebeğini düşürdü.

Bir apartmanın koridorunda erkek arkadaşı ile tartıştığı sırada, erkek arkadaşı önce kendisini yumrukladı, yere düşen kadına vurmaya devam etti ve kafasına defalarca duvara vurdu. Diğer dairelerde oturan insanlar, çığlık sesleri üzerine dışarı çıkıp kadını erkek arkadaşının elinden kurtardılar.

GENÇ KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olaydan sonra hastaneye giden Lizalee'nin beyninde kanama olduğu ve bebeğini düşürdüğü ortaya çıktı. Erkek arkadaşı ilk başlarda konuştuğu zamanlar kendisini gerçekten sevdiğini sandığını ama zamanla kendisine karşı değiştiğini ve gerçek kimliğini gösterdiğini söyleyen Lizalee, erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Erkek arkadaşı tutuklandı. Erkek arkadaşından kurtulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Lizalee, daha önce erkek arkadaşının kendisini saçlarında tutup süreklediğini ve kafasını defalarca arabanın kaportasına vurduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.