Hava Durumu

Haluk Levent'in 'siyanürden ölüm' paylaşımına tepki

Antalya'da siyanürden zehirlendikleri düşünülen 4 kişilik ailenin ölümünün ardından baba Selim Şimşek'in maddi sıkıntı çektiğini yazdığı mektup herkesi derinden sarsmıştı. Şarkıcı Haluk Levent, olaydan babayı sorumlu tutarak "Orada eşine ve iki yavruya kıymış Katil bir baba var! Ne olursa olsun bu bir cinayettir" yorumuyla tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Haluk Levent'in 'siyanürden ölüm' paylaşımına tepki

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te 4 kardeşin siyanür içerek intihar etmesinin ardından bir acı haber de Antalya'dan geldi. Evlerinde ölü bulunan 2'si çocuk 4 kişilik ailenin de siyanürden zehirlendiği ihtimali üzerinde duruluyor. Türkiye'yi derinden sarsan olayın ardından baba Selim Şimşek'in maddi sıkıntı çektiğini anlatan mektup ise gündeme bomba gibi düştü.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle takdir toplayan Haluk Levent, acı olayla ilgili sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşıma imza attı. Levent, haberden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek babanın cinayete sebep olduğunu yazdı.

"NE OLURSA OLSUN BU BİR CİNAYETTİR"

Ünlü şarkıcı, "Antalya'daki 4 kişilik ölüm babanın elbette geçim kaynağı ile ilgilidir.Bıraktığı mektuptan anlaşılıyor. Ama baba için "zavallı adam, onurluymuş" gibi kelimeler içimi yaralıyor be dostlar. Orda eşine ve iki yavruya kıymış Katil bir baba var. Ne olursa olsun bu bir cinayettir." notunu düştü.

TEPKİ YAĞDI

Bu zamana kadar yaptıklarıyla alkış toplayan Haluk Levent, bu paylaşımından sonra tepki çekti. Sevilen şarkıcı gelen eleştiriler üzerine art arda yaptığı paylaşımlarla durumu açıklamaya çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.