Hava Durumu

Hadise sert çıktı: 'Kim diyor yalnız olduğumu'

Hadise, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Taşlı ve aynalı işlemeli mini elbisesiyle gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hadise sert çıktı: 'Kim diyor yalnız olduğumu'

Sahne kıyafetlerini yeniden giymeyi sevdiğini söyleyerek soruları yanıtlamaya başlayan Hadise,  "Bence kombinlemek lazım, her şeyin çok fazla para tutması gerekmiyor. Ben değiştirmeyi seviyorum" dedi.

'AVRUPA TURNESİNİN TARİHİ BELLİ DEĞİL' 

Murat Boz'la Avrupa turnesi sorularına güzel şarkıcı; tarihin belli olmadığın söylerken, yarışmadan sonra gideceklerini açıkladı. Murat Boz'un da en az kendisi kadar heyecanlı olduğunu ekleyen şarkıcı, her şeyi detaylarıyla planlayacaklarının altını çizdi. 

'MÜZİKAL BENİM İÇİN CENNET' 

Bir müzikalde oynamak istediğini dile getiren Hadise, Benim için aslında müthiş bir platform olur. Saçlar makyajlar şıkır, şıkır kıyafetler müzikler, Allah'ım yarabbim benim için cennet olur müzikal" diye cevapladı.

Oyunculuğa yakın mısınız sorusunu şarkıcı, "Burada bana bir teklif gelsin pozisyonunda değilim. Gelirse değerlendiririm neden olmasın" diye cevapladı.

'KİM DİYOR YALNIZ OLDUĞUMU' 

Yalnızlıktan sıkıldınız mı sorusuna Hadise, sert çıktı."Kim diyor yalnız olduğumu, Alla Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela." diye muhabirlere kızan Hadise, bu tip sorularla köşeye sıkışmadığının altını çizdi.

Hayatında biri olsa da asla paylaşmayacağını üzerine basa basa söyleyen Hadise Açıkgöz, özel hayatıyla ilgili altın kuralı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Biri olsa da söylemem, bu benim özel hayatım. Bir gün evlenirim karşınıza çıkıp ben evlendim de demem söyleyeyim size. Özel hayatımı özel yaşamayı seviyorum. Gelinlikle karşınıza çıkıp, hoş geldiniz arkadaşlar dememi bekleyin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.